Recept 2 személyre:
- 1 nagy csirkemell
- 1 póréhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 kis doboz gomba ( kb. 15 dkg)
- 1 dl tejszín
- 1 ek liszt
- só, bors
1. A
csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olívaolajon
pirosra sütjük, majd kiszedjük egy tányérra.
2. A megmaradt olajban
megpirítjuk a karikára vágott póréhagymát és a kockára vágott paprikát.
Sózzuk, borsozzuk és felöntjük egy kevés vízzel.
3. Amikor megpuhult,
hozzáadjuk a gombakonzervet (ha friss a gomba, akkor a paprikával együtt
kezdjük pirítani). Ha nincs elég szaftja az ételnek, öntünk hozzá a
gomba levéből egy keveset.
4. Ekkor hozzáadjuk a megpirult csirkekockákat
is, és megszórjuk az egészet 1 ek liszttel. Felöntjük a tejszínnel, majd jól
összeforraljuk.
5. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése