Recept:
- 1 csirkemell
- 1/2 doboz konzerv ananász
- curry
- kurkuma
- őrölt chili
- só, bors
- 1,5 dl tejszín
- 1 tk liszt
- rizs
1. Az
ananászt kis kockákra vágjuk (*én apróbbra vágom, mint a csirkemellet),
egy tálba tesszük, és löttyintünk rá egy kis levet a konzervből, ez lesz a
ragu szaftja.
2. A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, kevés
chilit teszünk rá (kb. 2 kk), a színe miatt kevés kurkumát (kb. 1 kk) és jó sok
curryt (kb. 2 tk).
3. Felforrósított olívaolajban megpirítjuk a csirkemellet,
majd rádobjuk az ananászkockákat és pár percig forraljuk. Megszórjuk
liszttel, felöntjük a tejszínnel és jól kiforraljuk.
4. Rizzsel
tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése